Home | Accommodatie | Routebeschrijving | Activiteiten | Attracties | Contact


Le Chateau de Monpardiac

Geoff & Syl McRorie

Geoff, een Schot, werd geboren in Troon, aan de Zuidwest kust van Schotland. Syl, een Francaise, werd geboren in Charente Maritime, waar zij haar jongste jaren doorgebracht, voordat ze met haar ouders naar de stad Lille verhuisde.

Syl vertrok uit Frankrijk op 19 jarige leeftijd om als professional kunst schaatster te gaan werken voor de beroemde "Holiday on Ice" show. Ze reisde over de hele wereld en gaf voorstellingen in Zuid Amerika, Europa en Rusland. Syl heeft daardoor veel ervaring met mensen uit vreemde culturen met verschillende eetgewoontes. Toen Syl stopte met professioneel schaatsen, vestigde zij zich in Durban, Zuid Afrika. Daar kwam zij Geoff voor het eerst tegen. Geoff was een scheeps ingenieur in de koopvaardij, toen zijn schip de haven van Durban binnen voer.

Anderhalf jaar na hun eerste ontmoeting trouwden ze in Durban. De trouwreceptie werd gehouden op een ander schip dat in de haven lag, waar Geoff toen op werkte. Een geweldig verhaal... Geoff en Syl kunnen je nog meer verhalen vertellen als je op het chateau verblijft! Ze vestigden zich in eerste instantie in Troon, Schotland, waar Geoff was geboren en getogen. In de jaren daarna ging het goed met Geoff's carriere in de scheepvaart en hij werd gepromoveerd tot "Chief Engineer" en een paar jaar later tot "Marine Superintendent".

In januari 2002, kochten ze "Le Chateau de Monpardiac" en verhuisde voorgoed naar Frankrijk. Met Geoff en Syl ben je altijd verzekerd van een zeer warm welkom!